Dränering Stockholm

Markarbeten och snickeri •

Stensättning

Stensättning i trädgården, en park eller på uppfarten gör inte bara ytan lättare att sköta utan är även vackert och behagligt att gå på. Våra experter på Dränering Stockholm hjälper dig med allt från idé till färdig anläggning oberoende av hur stor yta du vill täcka med marksten. Innan vi påbörjar det egentliga arbetet med att placera ut stenarna ser vi till att marken under är grundligt förberedd så att resultatet skall hålla länge utan att det börjar svikta eller blir problem med vattenavrinningen.

Vi hjälper er välja rätt marksten

När ni anlitar oss för en stenläggning hjälper vi er välja både material och storlek på plattorna. Det finns flera faktorer som spelar in i beslutet och med den expertis vi besitter kan vi ge er råd som hjälper er få ett utseende som passar in med omgivningen. Alla plattsättare hos oss på Stensättning Stockholm är vana vid att arbeta med såväl betong som natursten. Oavsett vilket material ni slutligen väljer tar vi hand om det viktiga förarbetet och sätter stenarna på ett korrekt sätt för att framtida problem skall undvikas.

Vi kan ta hand om allt inom stensättning i Stockholm

När ni vänder er till oss och ger våra plattsättare ett uppdrag kommer ni få ett snyggt resultat. Vi erbjuder er:

 • Kompetent personal med lång erfarenhet som gärna svarar på frågor under arbetets gång
 • Ett hållbart och noggrant utfört arbete
 • En vacker och funktionell stensättning med lång livslängd

Vi erbjuder stensättning till ett bra pris

En stensättning har många fördelar. Väljer ni att sätta plattor på uteplatsen blir det lättare att få utemöblerna att stå stadigt medan en gångväg klädd med marksten ger ett snyggt intryck. Både ni som är privatpersoner och företag är välkomna att ta kontakt med oss om ni vill diskutera ett uppdrag. Vill ni se exempel på vårt arbete kan ni ta er till Rålambshovsparken där vi tidigare utfört stensättning i Stockholm. Vi erbjuder både stensättning och dränering i Stockholm till ett bra pris och lämnar alltid en komplett offert innan vi ingår ett avtal.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri.

  Adress:
  Box 296
  116 74 Stockholm

  Telefon:
  010-4100744

  E-post:
  offert@draneringistockholm.com

  Orgnr:
  559056-0610

OM OSS

När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri

Dräneringistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. J&S Markservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 296
116 74 Stockholm

010-4100744

offert@draneringistockholm.com

Orgnr:
559056-0610