Dränering Stockholm

Markarbeten och snickeri •

Markarbeten

Vi som arbetar på Dränering Stockholm utför en mängd olika markarbeten varje år och för oss är inget jobb för litet eller stort. När ni skall renovera eller bygga till kan vi ta hand om att fylla och jämna ut marken så er terrass eller annan tillbyggnad står stadigt. Vi har också kompetensen som krävs för att utföra grundarbetet vid en ny VA-anläggning och blir anlitade av företag och privatpersoner för olika typer av atbetsuppdrag.

Vi utför allt från stenläggning till anläggning av trädgård

Hos oss på Markarbeten Stockholm hjälper vi dig med allt från marksten till att förbereda marken när du skall planera en trädgård. Vi kan också bistå med vår service om du skall anlägga en gångväg eller vill ha kantstöd runt träd och rabatter i trädgården. Vid många markarbeten krävs en grundlig undersökning av området, som vi i sin tur sedan använder för att avgöra med vad och hur marken behöver fyllas ut. Det är viktigt för oss att våra uppdragsgivare blir nöjda med resultatet och därför garanterar vi ett arbete som håller en hög standard.

Fördelar med att anlita oss för markarbeten i Stockholm

Oberoende av om ni behöver hjälp med marksten, dränering eller utfyllnad och grävning inför anläggandet av en pool hjälper vi er. Hos oss får ni:

 • Planering och utformning, vi kan hantera hela processen från skiss till färdig anläggning
 • Hjälp av ett mindre företag som tror på ett personligt bemötande
 • Hantverkare och arbetare som har mångårig erfarenhet inom olika slags markarbeten och är duktiga problemlösare

Markarbeten till en bra kostnad

Vi välkomnar kunder att kontakta oss för att diskutera kommande markarbeten i Stockholm och hur vi kan stå till tjänst. Vi har goda referenser från tidigare uppdragsgivare som vi gärna delar med oss av och exempel på vårt arbete kan bland annat ses i Rålambshovsparken på Kungsholmen och i Spökparken på Drottninggatan. Utöver markarbeten hjälper vi gärna till med snöröjning, gjutningar och dränering i Stockholm till ett bra pris. Om ni anlitar vårt företag säkerställer vi såväl en god service som ett väl utfört arbete anpassat efter era behov.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri.

  Adress:
  Box 296
  116 74 Stockholm

  Telefon:
  010-4100744

  E-post:
  offert@draneringistockholm.com

  Orgnr:
  559056-0610

OM OSS

När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri

Dräneringistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. J&S Markservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 296
116 74 Stockholm

010-4100744

offert@draneringistockholm.com

Orgnr:
559056-0610