Dränering Stockholm

Markarbeten och snickeri •

Om ROT-avdraget

Använd ditt ROT-avdrag när du anlitar oss

ROT är en förkortning för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig som privatperson möjlighet att minska arbetskostnaden med 30 % när du anlitar någon för att utföra arbetet. Material och resekostnader ingår inte i avdraget. Som mest får 50 000 kronor per person och år dras av. Du behöver inte lämna in ansökan om ROT-avdraget själv utan det görs av den som utfört arbetet. Vi på Dränering Stockholm står till tjänst med hanteringen kring ROT-avdraget.

ROT-avdrag för dränering

ROT-avdrag för dränering får göras av ägare till småhus men inte för bostadsrätter. Några grundläggande villkor är att du både äger och bor i huset för att få nyttja avdraget samt att närstående inte får anlitas. Hur stor andel av maxbeloppet för avdraget som du får använda beror på hur mycket skatt du betalat in och eventuella övriga skatteavdrag under det aktuella året. ROT-avdragets maxbelopp räknas tillsammans med det för RUT-avdraget.

Använd rot när du anlitar oss på Dränering Stockholm

Vi hjälper dig att ansöka om ROT-avdrag då detta sänker arbetskostnaderna betydligt för dig som kund. Dränering i Stockholm inkluderar ofta flera arbetsmoment och du som är berättigad till bidraget har således möjlighet att endast betala 70 % av kostnaden för vårt arbete. När du anlitar oss hamnar ROT direkt på din faktura.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri.

  Adress:
  Box 296
  116 74 Stockholm

  Telefon:
  010-4100744

  E-post:
  offert@draneringistockholm.com

  Orgnr:
  559056-0610

OM OSS

När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri

Dräneringistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. J&S Markservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 296
116 74 Stockholm

010-4100744

offert@draneringistockholm.com

Orgnr:
559056-0610