Dränering Stockholm

Markarbeten och snickeri •

Om oss

Ett företag med gedigen erfarenhet av dränering och andra markarbeten

När du anlitar oss så tar du hjälp av ett företag som satsar på att ge personlig service. J&s Markservice AB har hjälpt nöjda kunder i Stockholmsområdet sedan 2016. Företaget är av den mindre storleken, något som vi ser som en styrka. Vi har tät kontakt med våra kunder och oavsett om vi tar oss an en dränering, stensättning eller gjutning så ser vi till att hålla kunden uppdaterad om hur arbete fortskrider. Vi anlitas av såväl privatpersoner som företag.

Vi har en bred kompetens

Hos J&s Markservice AB arbetar personal med en bred kompetens. Utöver dränering och andra markarbeten så kan vi även hjälpa till med snickeritjänster. Om du ska bygga ett trädäck så kan vi se till att markarbetet blir utfört som det ska, sedan ser våra hantverkare till att bygga din nya altan. Vi kan även dränera din husgrund och sedan hjälpa till med stensättning.

Kvalitet i utförandet

Vi är stolta över de goda referenser som tidigare kunder gett oss. Nyckeln till vår framgång ligger i att kvalitet är ett ledord genom hela arbetsprocessen. Vi arbetar med de senaste teknikerna och ser till att våra verktyg och maskiner håller hög standard.

För oss är det du som är kund som står i centrum och vi ger dig ett gott bemötande.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri.

  Adress:
  Box 296
  116 74 Stockholm

  Telefon:
  010-4100744

  E-post:
  offert@draneringistockholm.com

  Orgnr:
  559056-0610

OM OSS

När du söker efter en firma som kan åta sig uppdrag inom dränering och andra markarbeten samt snickeri

Dräneringistockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. J&S Markservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Box 296
116 74 Stockholm

010-4100744

offert@draneringistockholm.com

Orgnr:
559056-0610